dilluns, 26 de setembre del 2016

XTEC (Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya)

Quines aplicacions/utilitats té la XTEC per un mestre d'educació infantil?

La XTEC té moltes utilitats per a un professor en general. En aquesta, hi ha tot tipus de recursos per als professors: recursos per a ciències naturals, per a música(cançons, danses,orientacions...) per a les matemàtiques (càlculs), projectes telemàtics per a educació infantil, primària; hi ha activitats per ensenyar en anglès, per exempl.També hi pots trobar recursos per a la diversitat i les NEE (donant suport al professora, com orientar el suport que necessiten, activitats que pots fer amb ells,etc.), educació física,etc.., i recursos que hi ha per a totes les matèries en tots els cursos educatius.
Per a educació infantil hi pots trobar materials que podras utilitzar per fer les teues classes, pàgines infantils on podràs entrar i ensenyar als infants i inclús fer que ho facin ells mateixos amb suport del professor, també hi podràs trobar jocs per a fer amb els nens, i moltes coses més. 
A més hi pots trobar orientacions, per a educació infantil hi ha metodologies per treballar conjuntament dos assignatures, hi ha recursos que t'expliquen com aplicar diferents activitats als més petits, entre altres.
Hi pots trobar també articles, cursos i formacions que poden fer els professors per estar més al dia.
En la XTEC trobaràs el conjunt de recursos i materials per facilitar l'itinerari educatiu de l'alumnat nouvingut en el procés per garantir el seu aprenentatge, metodologies per a l'educació (aprenentatge basat en els problemes, aprenentatge basat en projectes, aprenentatge cooperatiu i aprenentatge entre iguals, entre altres).

En definitiva la XTEC és una web on podràs trobar tot el que necessita un professor en quan a informació, recursos, activitats, etc.

xtec.cat